Wat zeggen de cliënten?

Natasja Van Kuppevelt
Natasja Van Kuppevelt
20:21 15 May 17
Nu bijna 1,5 jaar bezig met een scheiding. Wordt goed bij gestaan door mevrouw C. De Bie. Duidelijk uitleg van wat er speelt, wat de stappen zijn die genomen worden en veel en duidelijk advies. Helaas Is het nog niet voorbij maar ondanks dat blijft ze mij bijstaan met raad en daad. Geeft rust en het is allemaal in goede handen. Kan mij geen betere advocaat voorstellen die mij helpt met een scheiding. Alvast bedankt voor alles.
L. Daams
L. Daams
08:55 18 Apr 17
Eindelijk een match! Via via had ik een advocaat waar ik niet tevreden over was en wilde switchen. Ik heb toen veel en helaas ook hele dure intakes gehad bij andere advocaten. Na elke intake was ik E300,- lichter en voelde ik geen klik. Ik wilde iemand met ervaring, iemand die het snapt, iemand die de stress kan verlichter door zijn/haar werk goed te doen, iemand die ik vertrouw als diegene voor mij de ring in moet gaan. Via jurisprudentie op rechtspraak las ik over dit kantoor. Ik las de veel belovende ervaring van Mr. de Bie op haar site en heb toen een afspraak gemaakt voor een intake. De intake met Mr de Bie was het gesprek waar ik al die tijd naar zocht. Deze intake is inmiddels bijna 2 jaar geleden en vorige week is mijn zaak gesloten. Ik ben door omstandigheden naar geen enkele zitting geweest en heb Mr de Bie daarom niet in de rechtbank kunnen bewonderen, maar de uitspraak (die ik onlangs kreeg) was alles waar ik tijdens de positieve intake op hoopte!
Henriëtte Wit
Henriëtte Wit
16:42 09 Apr 17
Ik was blij dat ik bij De Bie advocaten terecht gekomen ben, hierdoor hield ik vertrouwen in het rechtssysteem. Alle hindernissen die door de tegenpartij bedacht werden werden keurig opgelost. Er was een open communicatie en ik kon altijd met mijn vragen terecht. Gewoon een top adres.
Brenda Keijser
Brenda Keijser
16:14 17 Mar 17
Ik voelde me meteen gesteund en kon al mijn vragen steeds en altijd stellen. Echt iemand die voor jou er is! Dat maakte dat ik me veel minder zorgen hoefde te maken. Mevrouw de Bie zei steeds dat we echt niet overal op hoefde te reageren (er werd nogal met modder gegooid) en dat bleek echt zo te kloppen. Eerlijk duurt het langst!
Paul Riemens
Paul Riemens
17:18 13 Mar 17
Meester de Bie is in staat om in een uiterst complexe situatie waarin emotie, wantrouwen en inhoud elkaar afwisselen, een resultaatgerichte koers te bepalen waarbij analyse, inleving en oplossend vermogen de basis is. Prijs/kwaliteit was gezien uitgangspositie en uiteindelijk resultaat uitmuntend.
Jeanne Hulshoff
Jeanne Hulshoff
20:43 23 Jan 17
Op aanbeveling heb ik ivm een echtscheidingssituatie voor mr. Corinne de Bie gekozen. Zij is zakelijk, kordaat, kan heel goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en reageert heel snel. Het geeft rust te weten dat mijn 'zaak' bij haar in heel goede, professionele handen is.
Fedde de Weert
Fedde de Weert
12:39 29 Dec 16
Door een moeilijke situatie tijdens de echtscheiding kwam ik bij Mr. Corinne de Bie terecht via Centrum Internationale Kinderontvoering. Zij werd aangeraden door deze instelling en daar heb ik geen spijt van gehad. Corinne de Bie is zeer deskundig en wat mij in het bijzonder beviel is dat ze zeer snel reageert. Ik zat lange tijd met veel vragen over mijn situatie en het leek allemaal wel spoedeisend als je ermee zit. Toch was het advies altijd snel, kort en to the point. Ook haar mensen-kennis en inzicht is erg sterk en de strategie om je doel te bereiken heeft ze goed door en uiteindelijk is het ook precies zo gegaan. Mijn waardering is dan ook groot!
Erwin Allersma
Erwin Allersma
10:47 23 Dec 16
Ik heb mr. Corinne de Bie leren kennen als een advocaat van wie ik wist dat ze ook echt achter me stond, als het er op aankwam. Door haar ruime ervaring en no-nonsense houding wist ik, maar ook de wederpartij wat er te halen viel en wat niet. Naar mij toe geen juridisch taalgebruik, duidelijk in haar bewoordingen en altijd bereikbaar. Als juridisch optreden niet noodzakelijk was, deed ze het ook niet. Ze gaf ons de ruimte om er zelf uit te komen om zodoende de kosten te kunnen beperken. Uiteindelijk heeft de procedure van intake tot inschrijving slechts 4 maanden geduurd. Top.
Helmi de Haas
Helmi de Haas
14:33 06 Dec 16
Ik heb advocaat de Bie ervaren als een zeer efficiënt werkende advocaat die de mensen achter de procedures blijft zien.
C K
C K
08:35 30 Nov 16
Mr. Corinne de Bie heb ik ervaren als een zeer vriendelijke en doelgerichte advocate die het belang van mijn zaak en mijn persoon altijd goed voor ogen heeft gehouden. Haar directe aanpak, strategisch inzicht en duidelijkheid in de communicatie, waren daarbij van onschatbare waarde. Daarnaast vind ik haar als persoon zeer betrokken, eerlijk, maar bovenal menselijk. Mocht je een goede advocate zoeken met het hart op de juiste plaats, dan ben je bij haar aan het juiste adres!
Paul Struik
Paul Struik
10:29 24 Nov 16
Corinne van de Bie advocaten heeft ons heel kundig, vriendelijk en kordaat geholpen. We zijn zeer tevreden en komen zeker terug.
Georges van Aalst
Georges van Aalst
19:54 10 Nov 16
Mr. de Bie heeft mij bijgestaan in een zeer langdurige scheiding waarbij de medewerking van de tegenpartij zonder meer als niet-bestaand te omschrijven was waardoor de scheiding zonder enige twijfel als een vechtscheiding gekarakteriseerd kan worden. Dit werd nog eens gecompliceerd door een strafrechtelijke zaak die zich parallel aan deze scheiding afspeelde. In deze als complex te kwalificeren scheiding heeft Mr. de Bie als mijn advocaat een in mijn ogen buitengewone prestatie geleverd. Haar analyse van de situatie en een op feiten gebaseerde benadering en afwikkeling met heldere en feitelijke betogen in de succesievelijke zittingen waren de sleutel ingrediënten voor een succesvolle afronding van de scheiding. Mr. de Bie is ook in haar overleg helder, feitelijk, passioneel en meelevend maar zal nimmer een rooskleurig verhaal aan de klant verkopen: je weet gewoon waar je aan toe bent, ook al is dat wellicht niet altijd datgene wat je zou willen horen of op hoopt. Het eindresultaat spreekt boekdelen en getuigt van haar ervaring en inzicht. Ik kan Mr. de Bie voor een ieder aanbevelen met name indien de situatie onaangenaam dreigt te worden of wellicht reeds is.read more
marjo van Lieshout
marjo van Lieshout
08:30 10 Nov 16
Corinne de Bie vind ik een zeer deskundig advocaat in familierecht, dat heb ik zelf mogen ervaren. Zij is erg goed op de hoogte van regels, wetten en de mogelijkheden om je bij te staan. Vanaf het eerste moment voelde het goed, eerlijk en dicht bij zichzelf. Door haar kreeg ik na een moeizame scheiding mijn deel en ook mijn eigenwaarde terug. Toen ik in uitzichtloze situatie was beland, wist zij de oplossing. Dank je wel
Pauline Dekker
Pauline Dekker
06:30 02 Nov 16
Corinne de Bie heeft mij door een zeer moeilijke periode heengesleept : altijd glashelder over wat er juridisch wel en niet kan. Vragen worden terstond beantwoord , en zonder haar had ik ongetwijfeld nog veel langer en veel meer alimentatie moeten betalen. Uiteindelijk is er een creatieve oplossing gevonden voor dit slepende conflict en konden zowel ik als mijn ex door met ons eigen leven.
Arjan Jongsma
Arjan Jongsma
07:24 12 Oct 16
Mevrouw De Bie heeft mij geholpen bij de omgangsregeling met mijn kinderen. Ze was behoorlijk duidelijk, maar dat bleek alleen maar goed te zijn. Top resultaat.
Ward Thorvald
Ward Thorvald
19:47 11 Oct 16
Deskundige advocaat! Ze heeft mij vol begrip bijgestaan in een ingewikkelde erfrechtkwestie, die erg gevoelig lag. Ze is haar geld dubbel en dwars waard. Zonder haar zat ik nog steeds in een verschrikkelijke ruzie verwikkeld. Geen warrige juristentaal, maar direct duidelijk, ook tegen de tegenpartij!
See All Reviews